Francia Történelmi Audioguides Szövetség

8 legjobb dolog, amit Párizsban lehet tenni audioguide magyarul

Látogassa meg a környéket
Az FFAGH audio útmutatókat kínál, amelyek közvetlenül az okostelefonon vagy az Android és iPhone alkalmazással használhatók. Hangos útmutatók a legnagyobb műemlékekről (Eiffel -torony, Panthéon, Sacré Coeur…), múzeumokról (Louvre, Orsay,…). Ingyenes vezetett túrák a Fény városának felfedezésére vagy újrafelfedezésére. Kulturális, monumentális, szokatlan ... Párizs kivételes örökséget ápol a történelem és a modernitás között.

A látogatás megkezdéséhez néhány alapvető dolog: nézzen a városra a 324 méter magas Eiffel-torony tetejéről, csodálja meg a Victor Hugo számára kedves Notre-Dame vízköpőit, vagy uralja Párizs legmagasabb dombját a Szent Szív Bazilikából . Ezek az emlékek önmagukban alkotják a turisták által kedvelt három látogatást. A Notre-Dame-tól nem messze a Sainte Chapelle és figyelemre méltó ólomüveg ablakai is megérnek egy pillantást.

Egy kőhajításnyira a Champs-Elysées-től, a Grand Palais, hatalmas üveg- és kőedény, rangos kiállításoknak ad otthont, és a Rives de Seine park, amely békés családi sétát kínál a Szajna mentén. A Napóleon által épített Diadalív lélegzetelállító kilátást nyújt a városra.

Párizs központjában a Louvre, a forradalom alatt múzeummá alakult egykori királyi rezidencia, a világ leglátogatottabb múzeumává vált. Az Orsay Múzeum a legnagyobb impresszionista és posztimpresszionista festmények gyűjteményével rendelkezik.

Egy másik kihagyhatatlan a Garnier palota, gazdagon díszített homlokzata és mennyezete Marc Chagall festette. Végül egy kitérő a Père Lachaise temetőben lehetőséget kínál arra, hogy elgondolkozzon számos művész sírján.


Turisztikai térkép - 8 legjobb dolog, amit Párizsban lehet tenni

Android - töltse le ingyen az alkalmazást a Google Playről iPhone- Download App IOS from the App Store