French Federation of Historical Audioguides

Få guidet tur i Paris - gratis - lydguide på norsk

Besøk omgivelsene
FFAGH tilbyr deg lydguider som kan brukes direkte på smarttelefonen eller med Android- og iPhone -applikasjonen. Lydguider om de største monumentene (Eiffeltårnet, Panthéon, Sacré Coeur ...), museer (Louvre, Orsay, ...). Gratis guidede turer for å oppdage eller gjenoppdage lysets by. Kulturelt, monumentalt, uvanlig ... Paris dyrker en eksepsjonell arv, mellom historie og modernitet.

For å starte besøket, noen viktige ting: utsikt over byen fra toppen av Eiffeltårnet på 324 meter høy, beundre gargoylene til Notre-Dame som er kjære for Victor Hugo, eller dominer den høyeste bakken i Paris fra Basilica of the Sacred Heart . I seg selv utgjør disse monumentene de tre besøkene favoritt av turister. Ikke langt fra Notre-Dame, Sainte Chapelle og dens bemerkelsesverdige glassmalerier er også verdt en titt.

Et steinkast fra Champs-Elysées, Grand Palais, et enormt glass- og steinfartøy, huser prestisjetunge utstillinger og Rives de Seine-parken, som tilbyr en fredelig familietur langs Seinen. Triumfbuen bygget av Napoleon tilbyr en fantastisk panoramautsikt over byen.

I sentrum av Paris har Louvre, en tidligere kongelig bolig som ble omgjort til et museum under revolusjonen, blitt det mest besøkte museet i verden. Orsay-museet har på sin side den største samlingen av impresjonistiske og postimpresjonistiske malerier.

En annen ting du ikke kan gå glipp av er Palais Garnier, dens rikt dekorerte fasade og taket malt av Marc Chagall. Til slutt gir en omvei gjennom Père Lachaise kirkegård muligheten til å reflektere over gravene til mange kunstnere.


Turistkart - Få guidet tur i Paris - gratis -

Android - last ned applikasjonen gratis på Google Play iPhone- Last ned App IOS fra App Store