Franse Federatie van historische audiogidsen

Wat te doen in Saint-Raphaël, Frankrijk Audiogids in het Nederlands

Bezoek de omgeving
HISTORISCHE TOURS VAN HET TOERISTISCHE KANTOOR

VVV-KANTOOR SAINT-RAPHAËL | SAINT-RAFAEL

Het hele jaar door, elke donderdag. ochtenden.

Kom en ontdek de geschiedenis van Saint Raphaël, via 3 rondleidingen, waarvan de thema's wekelijks afwisselend worden aangeboden.

Vooraf reserveren bij de receptie

VAN DE OUDE STAD NAAR HET STRANDRESORT

Ontdek het middeleeuwse Castrum, de kerk van San Rafeu en de crypten, voordat je op pad gaat om Félix Martin te ontmoeten, een belangrijke figuur die aan de basis lag van de transformatie van het stadje tot een luxe badplaats.

HET BELLE EPOQUE BEZOEK

Het einde van de 19e eeuw zag de bloei van weelderige gebouwen, burgerlijke villa's en luxe hotels in St Raphaël, met weelderige architectuur. De route, van de Promenade des Bains naar het Plateau Notre Dame, neemt je mee om enkele van deze residenties te ontdekken, reflecties van een tijdperk van roekeloosheid en entertainment aan het begin van de wereldoorlogen.

DE LANDING VAN DE Provence, EEN KLEINE EN GROTE GESCHIEDENIS VAN DRAMONT

Treed in de voetsporen van een weinig bekende aflevering van de Tweede Wereldoorlog ... Ontdek de geschiedenis van de 20.000 GI's die op 15 augustus 1944 in Dramont zijn geland, evenals de gebeurtenissen voorafgaand aan D-Day.
De route neemt je ook mee naar de oude steengroeven van Dramont en onthult de ongewone geschiedenis van het Île d'Or en zijn toren gebouwd in 1913.


Toeristische kaart - Wat te doen in Saint-Raphaël, Frankrijk

Android - download de applicatie gratis op google play iPhone- Download App IOS uit de App Store