Franse Federatie van historische audiogidsen

VVV-kantoor van Fouesnant

Audiogids in het Nederlands


Cet audioguide est en cours de validation

fr    Fouesnant Tourist Office    Fremdenverkehrsamt Fouesnant    VVV-kantoor van Fouesnant    Ufficio del Turismo di Fouesnant    Туристический офис Фуэнан - Бретань    Fouesnant 旅游局 - 布列塔尼
Android - download de applicatie gratis op google play iPhone- Download App IOS uit de App Store


 VVV-kantoor van Fouesnant
Fouesnant is een gemeente in het departement Finistère, in de regio Bretagne, in Frankrijk. De gemeente is de hoofdstad van het kanton Fouesnant en van de gemeente van de Pays Fouesnantais (CCPF).

Gelegen in het hart van de kust van Cornwall, ongeveer 15 km van Pont-l'Abbé, Quimper en Concarneau, en profiterend van een van de meest uitgestrekte kustlijnen van Finistère, trekt de stad elk jaar vele toeristen en vakantiegangers. Met Bénodet en La Forêt-Fouesnant vormt Fouesnant nu de "Bretonse Rivièra", een nieuwe toeristische aanduiding.

Cap-Coz is het ultieme familiestrand. Omzoomd met pijnbomen, loopt het langzaam naar beneden om in alle veiligheid te zwemmen. Nautische activiteiten voor iedereen en restaurants maken het een unieke plek om uw dagen aan het strand door te brengen.

Op dit schitterende strand, waar regelmatig dolfijnen worden gezien. Mis de beroemdste ijssalon in Cornwall niet, met een ongelooflijke keuze aan smaken die uw smaakpapillen zullen bekoren.

Bezoek de omgeving

France - Bretagne - Finistère - Fouesnant