French Federation of Historical Audioguides

Omvisning i byen Carcassonne

lydguide på norsk


Cet audioguide est en cours de validation

fr    Fortified city of Carcassonne    Befestigte Stadt Carcassonne    Versterkte stad Carcassonne    Castello di Carcassonne    Castillo de Carcassonne    Город-крепость Каркассон    卡尔卡松要塞城市    Cidade fortificada de Carcassonne    Befäst stad Carcassonne    Omvisning i byen Carcassonne    Ufortyfikowane miasto Carcassonne    Οχυρωμένη πόλη της Καρκασόν
Android - last ned applikasjonen gratis på Google Play iPhone- Last ned App IOS fra App Store


 Omvisning i byen Carcassonne

Middelalderen

Det var begynnelsen på føydalismen: I 1082 utroste Bernard Aton Trencavel, grevskap Albi, Nîmes og Béziers, seg å være grevskap Carcassonne til skade for House of Barcelona, ​​etter å ha kjøpt arverettighetene til Carcassés og Razés. som ikke svarer. Trencavel lykkes med å vinne. Byen deles deretter inn i 16 châtellenies: en del av innhegningen, som vanligvis består av 1 eller 2 tårn, er underlagt en trofast adels ansvar.

To byer er knyttet til byen: Saint-Michel og Saint-Vincent. Carcassonne er en velstående og rik by i denne perioden: transittavgiftene til gateselgere er høye, noen ganger når de halvparten av sine produkter!

1096: Pave Urban II velsigner materialene som skal brukes til byggingen av katedralen Saint-Nazaire.

1130: bygging av slottet, reparasjon av de gallo-romerske murene.

1209 (1. august): beleiringen av Carcassonne av korsfarerne (korstog mot katarene). Etter 15 dager underkaster Raimond Roger Trencavel seg for Simon de Montfort og dør av dysenteri i fengselet (offisiell versjon ...).

1240: sønnen til Trencavel ønsker å gjenerobre farens by, men vil mislykkes etter 24 dagers beleiring. Innbyggerne i landsbyen Saint-Vincent ble brent for landssvik. Landsbyen vil bli ødelagt.

1248: Carcassonne er derfor en del av det kongelige domenet. Saint-Louis, som ikke lenger ønsket krig med lange beleiringer, befestet Carcassonne ved å bygge en ny mur. Carcassonne som vi kjenner det har nettopp blitt født. Det lar innbyggerne, når de kommer tilbake, bygge en by utenfor byen: det vil være to menigheter: Saint-Vincent og Saint-Michel, til minne om de to byene.

Besøk omgivelsene

France - Occitanie - Aude - Carcassonne